Nieuws

Een huis verkopen aan uw kind: hoe gaat dat in zijn werk?

Uw huis verkopen aan uw kind kan een emotioneel en financieel waardevolle beslissing zijn, maar het brengt ook een aantal complexe overwegingen met zich mee. In deze blog verkennen we de verschillende mogelijkheden en voordelen van deze transactie. Daarnaast zullen we ook ingaan op de mogelijke juridische en fiscale valkuilen die komen kijken bij het verkopen van uw woning aan een familielid.

Zo schrijft u een goede motivatiebrief bij een huis kopen

Het kopen van een huis is een belangrijke stap in het leven van velen. Een onderdeel van dit proces is het schrijven van een overtuigende motivatiebrief aan de verkoper. Deze brief kan het verschil maken tussen het krijgen van uw droomhuis of een afwijzing ervan krijgen. In deze blog zullen we bespreken hoe u een effectieve motivatiebrief schrijft bij een huis kopen en wat de grote voordelen zijn van zo’n persoonlijke brief bij uw bod.

Een huis kopen voor verhuur: dit moet u allemaal weten

Een huis kopen om te verhuren kan een lucratieve investering zijn, maar het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat u deze stap zet. In dit artikel gaan we dieper in op alles wat u moet weten voordat u een zogenaamd beleggingspand koopt, inclusief de voor- en nadelen van een tweede huis kopen voor verhuur en de voorwaarden die hieraan verbonden zitten.