Nieuws

Wat betekent verkocht onder voorbehoud?

Verkocht onder voorbehoud is een term die wordt gebruikt in onroerend goed transacties. Het betekent dat een verkoper een aanbieding heeft geaccepteerd van een potentiële koper, maar dat de verkoop nog niet definitief is afgerond. Er zijn bepaalde voorwaarden waaraan moet worden voldaan voordat de verkoop volledig kan worden afgerond. In deze blog zal dieper op een verkoop onder voorbehoud ingegaan worden.

Waar moet u op letten bij een levensloopbestendige woning kopen?

Met een vergrijzende bevolking en een groeiende behoefte aan langdurige zorg, wint het concept van levensloopbestendig wonen snel aan populariteit. In dit artikel zullen we de essentie van een levensloopbestendige woning verkennen en de voordelen ervan bespreken. Bovendien geven we antwoord op de vraag waar moet u op letten bij een levensloopbestendige woning kopen?

Het voorkomen van belangenverstrengeling bij makelaars

Als het gaat om het kopen of verkopen van onroerend goed, vertrouwen mensen op de expertise en integriteit van makelaars. Het kan echter voorkomen dat er sprake is van een belangenverstrengeling bij een makelaar. Gelukkig zijn er in de vastgoedsector verschillende maatregelen genomen om een verstrengeling van belangen bij makelaars te voorkomen. In deze blog zullen we enkele van deze maatregelen bespreken en hoe ze bijdragen aan het waarborgen van de integriteit van het beroep.