Nieuws

Alles wat u moet weten over de eco woning

De laatste jaren is er een toenemende vraag naar eco woningen. Dit zijn huizen die zijn ontworpen en gebouwd om de impact op het milieu te minimaliseren. De voordelen van eco huizen zijn talrijk en variëren van energie-efficiëntie tot gezondheid. In dit artikel zal de ecologische woning de revue passeren, waarbij er aandacht zal worden besteed aan de voordelen van een ecologisch huis en waarom een zogeheten ‘prefab eco woning’ te verkiezen is boven een eco woning op traditionele wijze te bouwen.

Het verschil tussen woning onder optie en onder bod

Het is natuurlijk fijn om een ​​comfortabele woning te hebben. Bent u op zoek naar een geschikte woning in Nederland? Bekijk dan hier ons aanbod. Bij het zoeken naar een woning kan deze echter worden weergegeven als "onder optie" of "onder bod". Op het eerste gezicht lijkt dit het slechtst mogelijke scenario, maar niets ver van de waarheid. In deze blog leggen we u graag uit wat het verschil is tussen deze twee begrippen en geven wij antwoord op de vraag ‘wat betekent onder optie?’.

Welke kosten zijn aftrekbaar bij de verkoop van uw woning?

U heeft net uw woning te koop gezet, de kosten ervan beginnen al binnen te stromen. Energielabel aanvragen, makelaarskosten of de hypotheek oversluitkosten, het is een hoop. Gelukkig zijn er ook kosten die aftrekbaar zijn bij de belasting, maar welke kosten zijn dat precies? En moet u nog ergens op letten? In deze blog leest u daar alles over!