Huis te koop Kerkrade

Bent u van plan om uw huis te koop te zetten in Kerkrade? Bij het verkopen van uw huis in Kerkrade hoopt u natuurlijk het huis te verkopen tegen een goede prijs en tegen goede voorwaarden. Om dit te kunnen doen is een goede voorbereiding essentieel. U plaatst natuurlijk een bord met “te koop” in uw tuin in Kerkrade, maar er zijn veel meer dingen waar u aan moet denken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er duidelijke foto’s gemaakt worden van het huis en dat het huis netjes is. Op deze manier wordt het huis goed gepresenteerd en is uw huis aantrekkelijker om te kopen.

Huis verkopen in Kerkrade

Het verkoopproces wordt graag begeleid door Fer Haas Makelaardij. Wij zullen samen met u de vraagprijs opstellen en ontzorgen u bij de verzorging van bezichtigingen met eventuele kopers. Onze deskundige makelaars hebben goed inzicht in de waarde van uw huis en zijn er om het huis voor een goede prijs te verkopen. De onderhandelingen met de kopende partij zullen wij ook voor u doen. Dit alles doen we natuurlijk in overleg met u. Staat het verkopen van een huis in Kerkrade op de planning? Bij Fer Haas Makelaardij staan wij klaar om voor u een gratis waardebepaling van het huis te doen. Ook bespreken we de verkoopstrategie die we zullen hanteren met u. Al 15 jaar zijn wij hierin gespecialiseerd.

Huis kopen in Kerkrade

Het kopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Er komt dan ook veel bij kijken. Huisbezichtigingen en onderhandelingen zijn hier voorbeelden van. Als u graag hulp wilt bij een huis kopen in Kerkrade is het aan te raden een aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar staat voor u klaar tijdens het gehele aankoopproces. Bij Fer Haas Makelaardij is het mogelijk om een aankoopmakelaar in de hand te nemen bij het kopen van een huis in Kerkrade. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO en zullen u met onze kennis volledig ontzorgen. Is uw bod op een huis geaccepteerd? Dan gaan wij gewoon verder met onze service. Zo controleren wij de koopovereenkomst en de akte van levering tot aan de notaris. Wilt u alvast een indruk krijgen van het aanbod van Fer Haas Makelaardij? Neem een kijkje tussen de huizen die wij te koop aanbieden.

 

 Huis te koop Kerkrade

 

Woningaanbod Kerkrade

De gemeente Kerkrade ligt in Zuid-Limburg tussen Landgraaf en Heerlen en ligt aan de grens bij Duitsland. Er wonen ongeveer 45.000 mensen in de gemeente Kerkrade. Kerkrade telt meerdere bezienswaardigheden en attracties, waaronder GaiaZOO en het Discovery center Continium. Huis kopen in Kerkrade? De stad telt meerdere wijken waarin er woonaanbod is in verschillende prijsklassen. Kortom, in Kerkrade is het prettig wonen voor iedereen.