Huis te koop Kerkrade

Toch gaat het verkopen van uw huis veel verder dan dat. Het is een lang en complex proces waar veel verschillende zaken bij komen kijken. Fer Haas Makelaardij begeleidt u hier graag bij. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé geschikte partij om u te ondersteunen met zowel de aankoop als verkoop van uw woning. Dus heeft u uw droomhuis te koop in Kerkrade gezien, of bent u van plan om een te koop bord in de tuin te zetten? Wij helpen u graag! Bent u van plan om uw huis te koop te zetten in Kerkrade? Bij het verkopen van uw huis in Kerkrade hoopt u natuurlijk het huis te verkopen tegen een goede prijs en tegen goede voorwaarden. Om dit te kunnen doen is een goede voorbereiding essentieel. U plaatst natuurlijk een bord met “te koop” in uw tuin in Kerkrade, maar er zijn veel meer dingen waar u aan moet denken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er duidelijke foto’s gemaakt worden van het huis en dat het huis netjes is. Op deze manier wordt het huis goed gepresenteerd en is uw huis aantrekkelijker om te kopen.

Huis verkopen in Kerkrade

Doordat wij een totaalpakket aan diensten bieden, kunnen wij u volledig ontzorgen. Waar nodig zetten wij ons netwerk en onze partners in. Wij kunnen écht alles voor u regelen, van begin tot eind. Klinkt een ontspannen en stressvrije verkoop of aankoop van een woning als muziek in uw oren? Wij helpen u graag! Het verkoopproces wordt graag begeleid door Fer Haas Makelaardij. Wij zullen samen met u de vraagprijs opstellen en ontzorgen u bij de verzorging van bezichtigingen met eventuele kopers. Onze deskundige makelaars hebben goed inzicht in de waarde van uw huis en zijn er om het huis voor een goede prijs te verkopen. De onderhandelingen met de kopende partij zullen wij ook voor u doen. Dit alles doen we natuurlijk in overleg met u. Staat het verkopen van een huis in Kerkrade op de planning? Bij Fer Haas Makelaardij staan wij klaar om voor u een gratis waardebepaling van het huis te doen. Ook bespreken we de verkoopstrategie die we zullen hanteren met u. Al 15 jaar zijn wij hierin gespecialiseerd.

Huis kopen in Kerkrade

Het kopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Er komt dan ook veel bij kijken. Huisbezichtigingen en onderhandelingen zijn hier voorbeelden van. Als u graag hulp wilt bij een huis kopen in Kerkrade is het aan te raden een aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar staat voor u klaar tijdens het gehele aankoopproces. Bij Fer Haas Makelaardij is het mogelijk om een aankoopmakelaar in de hand te nemen bij het kopen van een huis in Kerkrade. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO en zullen u met onze kennis volledig ontzorgen. Is uw bod op een huis geaccepteerd? Dan gaan wij gewoon verder met onze service. Zo controleren wij de koopovereenkomst en de akte van levering tot aan de notaris. Wilt u alvast een indruk krijgen van het aanbod van Fer Haas Makelaardij? Neem een kijkje tussen de huizen die wij te koop aanbieden. Wij hebben al veel tevreden klanten mogen hebben met de verkoop of aankoop van een woning. En dat is niet voor niets! Met ons motto ‘kwaliteit hoeft niet duur te zijn’ garanderen we een persoonlijke werkwijze met eerlijke tarieven. Bij ons komt u dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Bent u op zoek naar een makelaar waarbij betrouwbaarheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Huis te koop Kerkrade

 

Woningaanbod Kerkrade

Helpen wij u binnenkort met een huis kopen in Kerkrade, of bent u van plan om uw woning te verkopen? Neem gerust contact met ons op. We leren u graag kennen en kijken samen naar de mogelijkheden.De gemeente Kerkrade ligt in Zuid-Limburg tussen Landgraaf en Heerlen en ligt aan de grens bij Duitsland. Er wonen ongeveer 45.000 mensen in de gemeente Kerkrade. Kerkrade telt meerdere bezienswaardigheden en attracties, waaronder GaiaZOO en het Discovery center Continium. Huis kopen in Kerkrade? De stad telt meerdere wijken waarin er woonaanbod is in verschillende prijsklassen. Daarom is Kerkrade een ideale locatie, er is voor ieder wat wils. Kortom, in Kerkrade is het prettig wonen voor iedereen. Door onze jarenlange ervaring in de regio Kerkrade, Brunssum, Hoensbroek, Hulsberg en Voerendaal zijn wij de ideale partij om u te begeleiden.

Met onze tien onmisbare zaken bent u gegarandeerd van een professionele verkoop van uw woning. U vindt deze zaken op onze homepagina. Zo is het voor u wel zo duidelijk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Uiteraard doen wij alles in overleg met u en zijn wij erg flexibel. Dát maakt ons nu echt uniek!