Huis te koop Brunssum

Wanneer u uw huis te koop zet in Brunssum wilt u natuurlijk uw huis tegen de beste prijs en voorwaarden verkopen. De voorbereiding voor het verkopen van een huis in Brunssum is heel belangrijk. Hier komt meer bij kijken dan alleen een bord met ‘Huis te koop in Brunssum’ in de tuin. Goede foto’s, een opgeruimd huis en een mooie presentatie zijn ook heel belangrijk. Op deze manier verkoopt uw huis beter. Heeft u een huis te koop in Brunssum? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u een eerlijk en deskundig advies en helpen u graag verder in dit traject.

Huis verkopen in Brunssum

Fer Haas Makelaardij nabij Brunssum begeleidt u graag tijdens het verkoopproces. Samen met u stellen wij onder andere de vraagprijs op en verzorgen wij de bezichtigingen met potentiële kopers. Onze ervaren makelaars kennen de waarde van uw huis en zullen er alles aan doen om uw huis tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen. De onderhandelingen nemen wij, uiteraard in overleg met u, ook voor u uit handen. Heeft u plannen om uw huis te koop te zetten in Brunssum? Bij ons kunt u een gratis waardebepaling en verkoopstrategie aanvragen. Met meer dan 15 jaar ervaring delen wij graag ons advies. 

Huis kopen in Brunssum

Wanneer je een huis gaat kopen in Brunssum is dit één van de belangrijkste aankopen van je leven. Bij het kopen van een huis komt dan ook veel kijken. Denk hierbij aan het bezichtigen van huizen en het onderhandelen met de verkopende partij. U kunt ervoor kiezen om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Deze makelaar begeleidt u gedurende het hele aankoopproces. Fer Haas Makelaardij, aangesloten bij de brancheorganisatie VBO, biedt deze professionele aankoopservice voor het kopen van een huis in Brunssum. Kortom, een aankoopmakelaar van Fer Haas Makelaardij ontzorgt u van zaken bij het kopen van een huis in Brunssum. Is het bod geaccepteerd? Dan blijven wij u ook daarna begeleiden. Want ook na de acceptatie van het bod gaat onze dienstverlening door. Onze makelaar in Brunssum van Fer Haas Makelaardij controleert de koopovereenkomst en de akte van levering tot aan de notaris. Een kijkje nemen in het aanbod van Fer Haas Makelaardij? Bekijk de huizen die wij momenteel te koop aanbieden.

 Huis te koop Brunssum

 

Woningaanbod in Brunssum

In Brunssum kun je zowel stads als landelijk wonen. Er wonen zo’n 30.000 mensen in Brunssum. Brunssum telt vijf wijken: Oost, West, Noord, Zuid en Centrum. Deze vijf wijken hebben elk een woningaanbod in verschillende prijsklassen. Ieders woonwensen kunnen worden gerespecteerd. Zo is het in het Centrum levendig, terwijl het in Zuid tamelijk rustig is. Het motto “Brunssum laat je genieten” geldt in de gemeente Brunssum zeker en het Vijverpark, Schutterspark en de Brunssummerheide zijn alom bekend in deze groene gemeente. Kortom, er is voor ieder wat wils in Brunssum.

 

Wilt u een huis kopen in Brunssum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als makelaar in de regio Brunssum kennen wij deze plek als geen ander. Kom anders gerust eens langs om kennis te maken. Samen nemen wij dan al uw wensen met u door. Bijvoorbeeld waar u precies in Brunssum wilt wonen, naar wat voor huis u op zoek bent en hoeveel slaapkamers u wenst. We bekijken ons huidige aanbod en houden u op de hoogte als er een huis te koop komt in Brunssum dat aan al uw wensen voldoet. Zo hoeft u niet zelf iedere dag Funda af te zoeken, wij zorgen er voor dat we uw droomhuis voor u vinden. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Een huis kopen in Brunssum? Wij helpen u graag verder