Huis te koop Brunssum

Wanneer u uw huis te koop zet in Brunssum wilt u natuurlijk uw huis tegen de beste prijs en voorwaarden verkopen. De voorbereiding voor het verkopen van een huis in Brunssum is heel belangrijk. Hier komt meer bij kijken dan alleen een bord in de tuin. Goede foto’s, een opgeruimd huis en een mooie presentatie zijn ook heel belangrijk. Op deze manier verkoopt uw huis beter.

Huis verkopen in Brunssum

Fer Haas Makelaardij Heerlen begeleidt u graag tijdens het verkoopproces. Samen met u stellen wij onder andere de vraagprijs op en verzorgen wij de bezichtigingen met potentiële kopers. Onze ervaren makelaars kennen de waarde van uw huis en zullen er alles aan doen om uw huis tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen. De onderhandelingen nemen wij, uiteraard in overleg met u, ook voor u uit handen. Heeft u plannen om uw huis in Brunssum te verkopen? Bij ons kunt u een gratis waardebepaling en verkoopstrategie aanvragen. Met meer dan 15 jaar ervaring delen wij graag ons advies. 

Huis kopen in Brunssum

Wanneer je een huis gaat kopen is dit één van de belangrijkste aankopen van je leven. Bij het kopen van een huis komt dan ook veel kijken. Denk hierbij aan het bezichtigen van huizen en het onderhandelen met de verkopende partij. U kunt ervoor kiezen om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Deze makelaar begeleidt u gedurende het hele aankoopproces. Fer Haas Makelaardij, aangesloten bij de brancheorganisatie VBO, biedt deze professionele aankoopservice voor het kopen van een huis in Brunssum. Kortom, een aankoopmakelaar van Fer Haas Makelaardij ontzorgt jou van zaken bij het kopen van een huis in Brunssum. Is het bod geaccepteerd? Ook hierna gaat onze dienstverlening door. Onze makelaar van Fer Haas Makelaardij controleert de koopovereenkomst en de akte van levering tot aan de notaris. Een kijkje nemen in het aanbod van Fer Haas Makelaardij? Bekijk de huizen die wij te koop aanbieden.

 

 Huis te koop Brunssum

Woningaanbod in Brunssum

In Brunssum kun je zowel stads als landelijk wonen. Er wonen zo’n 30.000 mensen in Brunssum. Brunssum telt vijf wijken: Oost, West, Noord, Zuid en Centrum. Deze vijf wijken hebben elk een woningaanbod in verschillende prijsklassen. Ieders woonwensen kunnen worden gerespecteerd. Zo is het in het Centrum levendig, terwijl het in Zuid tamelijk rustig is. Het motto “Brunssum laat je genieten” geldt in de gemeente Brunssum zeker en het Vijverpark, Schutterspark en de Brunssummerheide zijn alom bekend in deze groene gemeente. Kortom, er is voor ieder wat wils in Brunssum.