Makelaar Voerendaal

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen in Voerendaal wilt u dat dit professioneel en correct gebeurt. Fer Haas Makelaardij in Voerendaal helpt u graag. Wij zijn reeds sinds 2002 actief in het bemiddelen van onroerend goed. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO en staan met ons kantoor voor kwaliteit, deskundigheid, vakmanschap, integriteit en betrouwbaarheid. Wij hebben een grote dosis aan kennis en ervaring opgedaan en die willen wij graag gebruiken om uw huis of appartement te verkopen c.q. te verhuren.

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar

Wanneer u gaat verhuizen heeft u zowel een verkoopmakelaar als aankoopmakelaar nodig. Fer Haas Makelaardij is van beide markten thuis. Als u besluit uw huis te verkopen heeft u een verkoopmakelaar nodig die ervoor zorgt dat alles correct geregeld wordt geregeld. Bij Fer Haas Makelaardij zorgen wij dat u zich als verkopen geen zorgen hoeft te maken, wij zorgen er voor dat de verkoop van uw huis in goede banen wordt geleid. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw huis met de beste voorwaarden wordt verkocht. Een aankoopmakelaar helpt u bij alles wat komt kijken bij de aankoop van een huis. We snappen het dat het zien van borden als “Huis te koop in Voerendaal ” overweldigend kan zijn. Wij helpen onder andere te kijken naar een reële marktwaarde van een huis, zullen u advies geven over de aankoopstrategie en onderhandelen namens u met de verkopende partij. Daarnaast inspecteert een aankoopmakelaar het huis op verborgen of bouwkundige gebreken. Fer Haas Makelaardij adviseert u altijd objectief bij deze grote aankoop.

Woning taxeren in Voerendaal

Als u uw huis op de markt wilt zetten in Voerendaal zult u eerst de waarde van uw huis moeten weten. Dit kan door een taxateur te laten komen. Makelaardij Fer Haas werkt nauw samen met enkele betrouwbare gecertificeerde taxateurs. Een taxatie van een erkende taxateur kan uw woningprijs vaak onderbouwen en ervoor zorgen dat de verkoop zonder veel onderhandeling kan verlopen. Ook als u een hypotheek wilt gaan aanvragen voor uw huis in Brunssum kunt u gebruik maken van de gratis taxatie van Fer Haas Makelaardij.

 

 Makelaar Voerendaal

 

Wonen in Voerendaal

Voerendaal is een gemeente in het zuiden van Limburg. Voerendaal maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg. De gemeente telt 12.459 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 31 vierkante kilometer. Voerendaal is zeer landelijk gelegen. Voerendaal is tevens bekend om de orchidee- en natuurreservaten op de Kunderberg, Putberg en de Vrouwenheide. De aanwezige zonnige krijthellingen zorgen ervoor dat de orchideeën goed gedijen. Ook in Voerendaal vind je een schitterende achttienholes golfbaan! Daarnaast staat Voerendaal vooral bekend om de vele kastelen, vakwerkhuizen en carréboerderijen. In Voerendaal kunt u voor uw rust komen of voor een leuk uitje. Fer Haas Makelaardij probeert altijd een huis op de juiste plek voor u te vinden. Of u nu van rust of drukte houdt, wij zoeken het geschikte huis voor u op de geschikte plek. Er staat altijd wel een huis te koop in Voerendaal.