Makelaar Voerendaal

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen in Voerendaal, wilt u uiteraard dat dit professioneel en correct gebeurt. Fer Haas Makelaardij helpt u daarom graag verder. Sinds 2002 zijn wij als makelaar in Voerendaal en omstreken al actief bij bemiddeling omtrent onroerend goed. Onze makelaardij in Voerendaal staat voor vakmanschap, kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid én integriteit. Om die reden zijn wij ook als trots lid aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. Tijdens al deze jaren van dienstverlening binnen de vastgoedbranche hebben wij een grote dosis aan kennis en ervaring opgedaan, welke wij graag inzetten in het proces van (ver)koop ofwel verhuur van uw huis of appartement. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw verkoop- en aankoopmakelaar in Voerendaal en omstreken

Op het moment dat u gaat verhuizen, heeft u zowel een verkoop- als een aankoopmakelaar nodig. Fer Haas Makelaardij in Voerendaal is van beide markten thuis. Als u besluit uw huis te verkopen, wilt u natuurlijk dat het verkoopproces op een fijne en goede manier verloopt. Om dit voor elkaar te krijgen, is een verkoopmakelaar vrijwel onmisbaar. Bij Fer Haas Makelaardij zorgen wij er daarom voor, dat u zich als verkopende partij geen zorgen hoeft te maken. Bij ons wordt de verkoop van uw woning in goede banen geleid. Ook zullen wij ervoor zorgen dat uw woning tegen de beste prijs en onder de beste voorwaarden wordt verkocht. De aankoopmakelaar helpt u daarentegen met alle zaken die betrekking hebben op de aankoop van een woning. Onze makelaar in Voerendaal begrijpt volledig dat het ruime woningaanbod in Voerendaal en omstreken soms erg overweldigend kan zijn. Daarom helpen we onder andere door te kijken naar de reële marktwaarde van een woning, zullen we u advies geven over de aankoopstrategie en onderhandelen we namens u met de verkopende partij. Daarnaast inspecteert onze aankoopmakelaar de woning op verborgen en/of bouwkundige gebreken. Hierin zal onze makelaar in Voerendaal u overigens altijd voorzien van objectief advies, want deze grote aankoop brengt al genoeg zorgen met zich mee. 

Uw woning taxeren in Voerendaal

Voordat u uw woning in Voerendaal echter op de markt kunt zetten, zult u eerst de reële marktwaarde van de woning moeten weten. Om hier achter te komen, kunt u het beste een taxateur inschakelen. Hiervoor werkt Fer Haas Makelaardij in Voerendaal nauw samen met enkele gecertificeerde en bekwame taxateurs. Een taxatie is niet alleen handig om achter de reële marktwaarde van uw woning te komen, het rapport van een erkende taxateur kan uw woningprijs vaak ook stevig onderbouwen. Hierdoor kan de verkoop doorgaans zonder langdurige onderhandelingen worden voltrokken. Ook als u een hypotheek wilt gaan aanvragen voor uw woning in Voerendaal, is het mogelijk om gebruik te maken van de vrijblijvende taxatieservice van Fer Haas Makelaardij nabij Voerendaal.

 Makelaar Voerendaal

In Voerendaal wonen

Voerendaal is een gemeente in het zuiden van Limburg en maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg. De gemeente telt 12.459 inwoners over een oppervlakte van ongeveer 31 vierkante kilometer. Voerendaal is zeer landelijk gelegen en staat met name bekend om de orchidee- en natuurreservaten op de Kunderberg, Putberg en de Vrouwenheide. De vele zonnige krijthellingen zorgen er namelijk voor dat orchideeën goed gedijen. Tevens vind je in de gemeente Voerendaal een schitterende achttienholes golfbaan. Daarnaast staat Voerendaal vooral bekend om haar vele kastelen, vakwerkhuizen en carréboerderijen. In deze gemeente kunt u dus zowel voor rust als voor een leuk of spannend uitje terecht. Fer Haas Makelaardij nabij Voerendaal probeert altijd een woning op de juiste plek voor u te vinden. Of u nu van rust of drukte houdt, wij zoeken voor u de geschikte woning op de juiste plek. Want in Voerendaal is voor iedereen een droomwoning te vinden.