Makelaar Hulsberg

Fer Haas Makelaardij is de makelaar in Hulsberg. Met alle diensten omtrent woningen in Hulsberg en omstreken zijn wij u graag van dienst. Fer Haas Makelaardij staat voor vakmanschap, kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en integriteit. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben hierdoor een flinke dosis kennis weten op te doen. Naast dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, zijn wij ook nog eens de goedkoopste van Zuid-Limburg. Ons motto is dan ook: ‘’kwaliteit hoeft niet duur te zijn’’!

Verkopende makelaar Hulsberg

Als makelaar in Hulsberg helpen wij u graag verder met het verkopen van uw woning in de regio Hulsberg. Het verkopen van uw woning vindt doorgaans niet vaak plaats en is hierdoor dan ook een belangrijk moment. Er gaat veel geld mee gemoeid, waardoor het noodzakelijk is dat dit complexe proces goed en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Als verkopende partij wenst u uiteraard dat uw huis voor de hoogste prijs en met de juiste omstandigheden verkocht wordt. Bij Fer Haas Makelaardij Kerkrade zorgen wij ervoor dat dit proces goed verloopt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Aankoopmakelaar Hulsberg

Het kopen van een nieuwe woning is een van de duurste aankopen die iemand in zijn leven maakt. Het is daarom ook erg belangrijk dat deze aankoop naar wenst verloopt. Soms kan het erg overweldigend zijn wanneer u op internet overal bijvoorbeeld ‘’huis te koop Hulsberg” geadverteerd ziet staan. Er is veel keuze en waar moet u nou op letten? Fer Haas Makelaardij zorgt ervoor dat u begeleidt wordt in dit proces. Wij kijken samen met u naar uw wensen en behoeften en gaan vanuit hier op zoek naar uw droomhuis. Als aankoopmakelaar in Hulsberg helpen wij u met het kijken naar de prijs van een woning en gaan we aan de slag met een gepaste aankoopstrategie. Fer Haas Makelaardij onderhandelt namens u met de verkopende partij. Er zijn een aantal dingen die u ook niet direct ziet met het blote oog. Daarom wordt de woning gecontroleerd op bouwkundige gebreken of andere mankementen.

Uw woning in Hulsberg laten taxeren?

Doordat Makelaardij Fer Haas al jarenlang werkzaam is binnen de branche is er nauw contact met professionele gecertificeerde taxateurs. Op deze manier kunnen wij u precies vertellen hoeveel uw woning in Hulsberg waard is of hoeveel uw droomhuis in Hulsberg waard is. Een taxateur onderbouwt zijn vaststelling waardoor geïnteresseerden ook weten waarom een bepaalde prijs wordt gevraagd. Zelfs wanneer u een hypotheek wilt gaan aanvragen is het mogelijk om vrijblijvend gebruik te maken van een taxatie van Fer Haas Makelaardij in Hulsberg.

 

 Makelaar Hulsberg

 

Wonen in Hulsberg

Hulsberg is een dorp gelegen in Limburg, in de regio Heuvelland en Parkstad. Hulsberg is aangesloten bij de gemeente Beekdaelen. Vroeger was het dorp een zelfstandige gemeente, maar sinds 1982 zijn deze gemeentes samengevoegd. Er wonen ongeveer vierduizend mensen. Het is een klein en gezellig dorp, waardoor het niet zo gek is dat veel mensen interesse hebben in een woning in Hulsberg. Er zijn meerdere makelaars die werkzaam zijn in Hulsberg en omstreken. Hierdoor kan het voorkomen dat u niet precies weet welke makelaar u moet kiezen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit tegen een goedkope prijs.