Huis te koop Hoensbroek

Wanneer u uw huis te koop gaat zetten in Hoensbroek wilt u wel zorgen dat de verkoop zo makkelijk mogelijk verloopt en dat uw huis voor de best mogelijke prijs en voorwaarden verkocht wordt. Dat begrijpen wij als geen ander! Daarom helpen wij u graag met de verkoop van uw huis. Maar ook als u een huis te koop in Hoensbroek heeft gezien, helpen wij u graag! Zowel voor de verkoop als de aankoop van een woning kunt u bij ons terecht. Bij de verkoop van een huis in Hoensbroek is het belangrijk dat de voorbereiding goed gedaan wordt. Zo is bijvoorbeeld een bord in de tuin niet voldoende. Door goede foto’s te hebben van uw huis en het huis verzorgd en netjes te houden, verhoogt u niet alleen de kans dat uw huis verkocht wordt, maar ook de prijs. Toch komt er veel meer kijken bij de verkoop van uw woning. Wij ontzorgen u graag op dit gebied. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen! 

Een huis verkopen in Hoensbroek

Fer Haas Makelaardij zorgt ervoor dat u tijdens de verkoop van uw huis helemaal begeleid wordt. Wij verzorgen het gehele proces, van begin tot eind. Dit allemaal doen wij onder het motto: ‘kwaliteit hoeft niet duurt te zijn!’ Zo beginnen wij met een waardebepaling van uw huis. Onze ervaren makelaars weten hoeveel uw huis waard is en zullen ervoor zorgen dat u uw huis tegen de beste prijs kunt verkopen. Wij begeleiden u gedurende het hele proces en betrekken u daarbij waar het nodig is, maar nemen zoveel mogelijk van het werk op ons. Waar nodig zetten wij ons strategisch netwerk en partners in, zodat we u volledig van dienst kunnen zijn. Zo verzorgen wij de bezichtigingen met potentiële kopers en in overleg met u ook de onderhandelingen. Bent u van plan om uw huis te koop te zetten in Hoensbroek? Wij geven u graag een gratis waardebepaling en verkoopstrategie. Met onze 15 jaar aan ervaring als makelaar in Hoensbroek en omgeving bent u bij ons op de goede plek. 

Huis kopen in Hoensbroek

Naast hulp bij het verkopen van uw woning, staan wij ook voor u klaar als u een woning gaat aankopen. Een huis kopen is één van de grootste aankopen die je in je leven zult maken. Er komt ook veel bij kijken, waar de meeste mensen nog niet veel ervaring hebben. Zoals het bezichtigen van huizen en het onderhandelen met de verkoper. Veel mensen kiezen er ook dan voor om een aankoopmakelaar in te schakelen bij een huis kopen in Hoensbroek. Deze makelaar begeleidt u dan ook tijdens het hele aankoopproces. Fer Haas Makelaardij zorgt ervoor dat als u een huis in Hoensbroek wilt kopen volledig wordt begeleid. Zelfs nadat het bod geaccepteerd is gaat onze dienstverlening door. De makelaars bij Fer Haas Makelaardij controleren de koopovereenkomst en de akte van levering tot aan de notaris. Door onze jarenlange ervaring in de regio zijn wij dé geschikte partij om u te begeleiden met de aankoop of verkoop van uw woning. Wij kennen de markt in de omgeving en weten wat er leeft, waardoor we hier tijdig op in kunnen spelen. We zullen er uiteraard alles aan doen om uw woning onder de beste voorwaarden en tegen de hoogste prijs te verkopen. Maar aan de andere kant zetten wij ons net zo hard in voor mensen die een woning willen kopen. Interesse in het kopen van een huis in Hoensbroek? Neem dan een kijkje op onze website.  

 Huis te koop Hoensbroek

Woningaanbod Hoensbroek

Hoensbroek telt zo’n 20 duizend inwoners. Het is een stadsdeel van Heerlen. Vanuit Hoensbroek bent u op steenworpafstand van de binnenstad, waar meer dan genoeg te beleven is! Dit betekent echter niet dat het druk wonen is in Hoensbroek. Met het kasteel Hoensbroek en de Koumenberg zijn er genoeg rustigere gebieden waar u kunt wandelen. In Hoensbroek vindt u de perfecte combinatie tussen de gemakken van de stad en de prachtige natuur. Huis te koop in Hoensbroek? Voor iedere prijsklasse valt er wel een huis te vinden in Hoensbroek. Er zijn ook genoeg kleinere restaurantjes in het centrum van Hoensbroek op loopafstand van de meeste huizen. Kortom, Hoensbroek heeft iets te bieden aan iedereen. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning, starterwoning of seniorenwoning, Hoensbroek is een ideale locatie. Hoensbroek ligt nabij Brunssum, een dorp met een tevens interessant woningaanbod. Spreekt onze werkwijze u aan of hebben we uw interesse gewekt? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met de verkoop van uw woning, of met de aankoop van uw droomhuis. Wie weet proosten we binnenkort samen op het goede nieuws.