Huis te koop Hoensbroek

Wanneer u uw huis te koop gaat zetten in Hoensbroek wilt u wel zorgen dat de verkoop zo makkelijk mogelijk verloopt en dat uw huis voor de best mogelijke prijs en voorwaarde verkocht wordt. Bij de verkoop van een huis in Hoensbroek is het belangrijk dat de voorbereiding goed gedaan wordt. Zo is bijvoorbeeld een bord in de tuin niet voldoende. Door goede foto’s te hebben van uw huis en het huis verzorgd en netjes te houden, verhoogt u niet alleen de kans dat uw huis verkocht wordt, maar ook de prijs.

Een huis verkopen in Hoensbroek

Fer Haas Makelaardij zorgt ervoor dat u tijdens de verkoop van uw huis helemaal begeleid wordt. Zo beginnen wij met een waardebepaling van uw huis. Onze ervaren makelaars weten hoeveel uw huis waard is en zullen ervoor zorgen dat u uw huis tegen de beste prijs kunt verkopen. Wij begeleiden u gedurende het hele proces en betrekken u daarbij waar het nodig is, maar nemen zoveel mogelijk van het werk op ons. Zo verzorgen wij de bezichtigingen met potentiële kopers en in overleg met u ook de onderhandelingen. Bent u van plan om uw huis te koop te zetten in Hoensbroek? Wij geven u graag een gratis waardebepaling en verkoopstrategie. Met onze 15 jaar aan ervaring als makelaar in Hoensbroek en omgeving bent u bij ons op de goede plek.

Huis kopen in Hoensbroek

Een huis kopen is één van de grootste aankopen die je in je leven zult maken. Er komt ook veel bij kijken, waar de meeste mensen nog niet veel ervaring hebben. Zoals het bezichtigen van huizen en het onderhandelen met de verkoper. Veel mensen kiezen er ook dan voor om een aankoopmakelaar in te schakelen bij een huis kopen in Hoensbroek. Deze makelaar begeleidt u dan ook tijdens het hele aankoopproces. Fer Haas Makelaardij zorgt ervoor dat als u een huis in Hoensbroek wilt kopen volledig wordt begeleid. Zelfs nadat het bod geaccepteerd is gaat onze dienstverlening door. De makelaars bij Fer Haas Makelaardij controleren de koopovereenkomst en de akte van levering tot aan de notaris. Interesse in het kopen van een huis in Hoensbroek? Neem dan een kijkje op onze website. 

 Huis te koop Hoensbroek

 

Woningaanbod Hoensbroek

Hoensbroek telt zo’n 20 duizend inwoners. Als stadsdeel van Heerlen zit je dichtbij de binnenstad. Dit betekent echter niet dat het druk wonen is in Hoensbroek. Met het kasteel Hoensbroek en de Koumenberg zijn er genoeg rustigere gebieden waar je kunt wandelen. Huis kopen in Hoensbroek? Voor iedere prijsklasse valt er wel een huis te vinden in Hoensbroek. Er zijn ook genoeg kleinere restaurantjes in het centrum van Hoensbroek op loopafstand van de meeste huizen. Kortom, Hoensbroek heeft iets te bieden aan iedereen. Hoensbroek ligt nabij Brunssum, een dorp met een tevens interessant woningaanbod.