Makelaar Landgraaf

In Brunssum is Fer Haas Makerlaardij dé makelaar om u te helpen. Wij assisteren u als makelaar met allerlei diensten omtrent de woning. Niet voor niets staan wij bij Fer Haas Makelaardij voor kwaliteit, deskundigheid, vakmanschap, integriteit en betrouwbaarheid. Wij hebben al een grote dosis aan kennis doordat wij al sinds 2002 actief zijn in het vak. Hierdoor kunnen wij met trots mededelen dat wij de voordeligste makelaar van Zuid-Limburg zijn. Ons motto is daar ook kwaliteit hoeft niet duur te zijn!’ 

Verkopende makelaar Landgraaf

De verkoop van uw huis is een moment dat maar een kaar peer plaats vindt. Het is daarom een belangrijk maar complex moment. Als makelaar in Landgraaf assisteren wij u in de verkoop van het huis. Het is namelijk belangrijk dat alles juist en correct afgehandeld wordt. Uiteraard wilt u dat het huis met de juiste voorwaarde en de beste prijs verkocht wordt. Zo hoeft u zich bij Fer Haas Makelaardij Kerkrade als verkoper nergens zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat de verkoop goed verloopt. 

Aankoopmakelaar Landgraaf

Ook kunnen wij u helpen met de aankoop van uw nieuwe (t)huis. Meestal is dit een van de grootste aankopen van uw leven. Erg belangrijk is het daarom dat alles juist geregeld wordt. Soms kan het overweldigend zijn wanneer u overal “Huis te koop Landgraaf” ziet staan. Wij zorgen daarom voor een geode begeleiding tijdens dit ingewikkelde proces. Wij vinden het belangrijk dat het zoeken naar uw droomhuis veilig gebeurt. Daarom helpen wij mee in het zoekproces en zorgen we dat de aankoop goed verloopt. Als aankoopmakelaar in Landgraaf helpen wij u door onder andere te kijken naar een reële marktwaarde van een huis, zullen wij advies geven over de aankoopstrategie en onderhandelen wij namens u met de verkopende partij. Verder zal er een inspectie plaatsvinden in het huis waarin gekeken wordt naar bouwkundige of verborgen gebreken. Hierin adviseert Fer Haas Makelaardij u altijd objectief. 

Uw woning in Landgraaf laten taxeren?

Als u uw huis op de markt wilt zetten dan kunt u bij Fer Haas Makelaardij direct de waarde te weten komen. Zo weet u hoeveel u voor uw huis kunt vragen. Makelaardij Fer Haas werkt namelijk samen met betrouwbare en gecertificeerde taxateurs. Een goed taxatierapport kan u later helpen bij het vaststellen en onderbouwen van de verkoopprijs. Ook kan dit u helpen bij het aanvragen van een hypotheek. U kunt dan gebruik maken van de gratis taxatie van Fer Haas Makelaardij.

 

 Makelaar Landgraaf

 

Wonen in Landgraaf

Landgraaf is een stad en gemeente in het zuiden van Limburg. De gemeente telt ongeveer 37.267 inwoners. Landgraaf is gelegen in de Oostelijke Mijnstreek en maakt deel uit van het samenwerkingsverband Parkstad Limburg. Verder ligt er in landgraaf het natuurgebied Strijthagerbeekdal. Dit is een natuurgebied dat in beheer is bij Natuurmonumenten. Landgaaf staat verder bekend om Pinkpop en Snowworld. Veel mensen willen daarom in landgraaf wonen. Doordat er veel verschillende makelaars actief zijn in Landgraaf kan het voorkomen dat u niet meer weet wie u moet kiezen. Bij Fer Haas Makelaardij bent u verzekerd dat de diensten uitgevoerd worden door een specialist in het vastgoed. Wij hebben een eerlijk en vlotte werkwijze waarin de klant centraal staat. Bij ons kiest u voor advies van een gediplomeerde makelaar met al meer dan 15 jaar ervaring.