Makelaar Landgraaf

De verkoop van uw huis is een proces waar u naar alle waarschijnlijkheid weinig kennis en kunde over zult beschikken. Het is niet alleen vaak een complex proces, maar doorgaans ook een zeer belangrijk moment. Als makelaar in Landgraaf zullen wij u daarom zoveel mogelijk assisteren in alle zaken omtrent de verkoop van uw woning. Want u wilt uiteraard dat uw woning tegen de juiste voorwaarden en de beste prijs wordt verkocht. Om deze reden is het zeer belangrijk dat alles juist en correct afgehandeld wordt. Bij Fer Haas Makelaardij in Landgraaf en omstreken hoeft u zich als verkoper in ieder geval nergens zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat het verkoopproces goed verloopt. 

Wonen in Landgraaf

Landgraaf is een stad en gemeente in het zuiden van Limburg. De gemeente telt ongeveer 37.267 inwoners, is gelegen in de Oostelijke Mijnstreek en maakt deel uit van het samenwerkingsverband Parkstad Limburg. Verder ligt in Landgraaf het natuurgebied: Strijthagerbeekdal. Dit natuurgebied ligt in beheer bij Natuurmonumenten. Landgaaf staat met name bekend om het jaarlijkse festival Pinkpop en de grote indoor skigelegenheid SnowWorld. Niet vreemd dat veel mensen daarom in Landgraaf willen wonen. Echter kan het door de aanwezigheid van de vele makelaars in de omgeving voor komen, dat je niet meteen weet voor wie je moet kiezen. Bij Fer Haas Makelaardij bent u er echter van verzekerd dat onze diensten worden uitgevoerd door een specialist in vastgoed. Wij hebben een eerlijke en vlotte werkwijze, waarbij de klant centraal staat. Bij ons kiest u voor advies van een gediplomeerde makelaar met al meer dan 15 jaar ervaring. 

Het taxeren van uw woning in Landgraaf 

Wanneer u uw woning in Landgraaf te koop wilt zetten, dan kunt u bij Fer Haas Makelaardij direct de waarde laten taxeren. Zo weet u gelijk hoeveel u voor uw woning kunt vragen. Wij werken namelijk enkel samen met betrouwbare en gecertificeerde taxateurs. Een goed taxatierapport kan u overigens helpen bij het vaststellen en onderbouwen van de verkoopprijs. Ook kan een dergelijk rapport u helpen bij het aanvragen van een hypotheek. Bij Fer Haas Makelaardij in Landgraaf en omstreken kunt u doorgaans gratis en vrijblijvend gebruikmaken van deze dienst. 

Dé aankopende makelaar in Landgraaf

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij de aankoop van uw nieuwe (t)huis. Meestal is dit een van de grootste aankopen van uw leven. Daarom is het ook binnen dit proces van groot belang, dat alles op de juiste manier wordt geregeld. Wij begrijpen volkomen dat het grote woningaanbod in Landgraaf en omstreken soms overweldigend kan zijn. Daarom zorgen we voor een goede begeleiding tijdens dit vaak ingewikkelde proces. Bij Fer Haas Makelaardij in Landgraaf vinden we het belangrijk dat de zoektocht naar uw droomhuis fijn verloopt. Daarom helpen wij mee in het zoekproces en zorgen we dat de aankoop goed verloopt. Als aankoopmakelaar in Landgraaf helpen we u door onder andere: te kijken naar de reële marktwaarde van de woning, het geven van advies over de aankoopstrategie en namens u te onderhandelen met de verkopende partij. Verder voeren wij een inspectie uit in de woning, waarin gekeken wordt naar bouwkundige en/of verborgen gebreken. Hierin verzorgt Fer Haas Makelaardij u altijd van een objectief advies. 

Makelaar Landgraaf

Uw makelaar in Landgraaf en de regio

In Landgraaf en omstreken is Fer Haas Makerlaadij dé makelaar om u te helpen. Wij zijn u als makelaar van dienst met betrekking tot allerlei zaken omtrent uw vastgoed. Niet voor niets staan wij bij Fer Haas Makelaardij voor kwaliteit, deskundigheid, vakmanschap, integriteit en betrouwbaarheid. Aangezien we als makelaar in Landgraaf al sinds 2002 actief zijn, hebben wij een grote dosis aan kennis en kunde in huis. Daarnaast kunnen wij met trots mededelen, dat wij de voordeligste makelaardij van Landgraaf en haar omgeving zijn. Ons motto is dan ook: ‘Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!’. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.