Huis te koop Landgraaf

Wilt u uw huis te koop zetten in Landgraaf? Dan kunnen wij u helpen dit te verkopen voor de beste prijs en voorwaarden. Wij behartigen de belangen van u als huisverkoper in dit gehele proces. Een goede voorbereiding is hierbij noodzakelijk. Er moet veel meer gedaan worden dan alleen een “Huis te koop Landgraaf” bord in de tuin plaatsen. Goede foto’s zijn uitermate belangrijk. Dit is het eerste dat potentiële kopers van uw huis zien. Slechte foto’s en een rommelig huis zorgen er voor dat uw huis minder kijkers trekt. En uiteindelijk zal het leiden naar een lager bod. Wij helpen u met deze presentatie als u een huis te koop heeft in Landgraaf. Wij geven u een eerlijk en deskundig advies en begeleiden u graag tijdens het hele traject. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 Huis te koop Landgraaf

 

Woningaanbod Landgraaf

 

Huis verkopen in Landgraaf

Fer Haas Makelaardij is er graag voor u tijdens het verkoopproces. Een van de dingen die wij doen is de vraagprijs opstellen en de bezichtigingen met geïnteresseerden verzorgen. Dit doen wij uiteraard in samenwerking met u. De makelaars van Fer Haas Makelaardij zijn ervaren en weten wat uw huis waard is. Met deze kennis zullen wij ervoor zorgen dat uw huis wordt verkocht voor de beste prijs. Naast het opstellen van de vraagprijs en het verzorgen van de bezichtigingen doen wij ook de onderhandelingen, namens en met u. Wilt u uw huis in Landgraaf verkopen? Bij ons krijgt u een gratis waardebepaling en mogelijke verkoopstrategie. Al 15 jaar helpen wij onze klanten graag.

Huis kopen in Landgraaf

Een huis kopen in Landgraaf is toch wel één van de belangrijkste momenten in uw leven. U moet dan ook aan veel dingen denken en veel beslissingen maken. Huizen bezichtigen en onderhandelen zijn twee belangrijke onderdelen hiervan. Een aankoopmakelaar zou kunnen helpen bij onder andere deze onderdelen. Deze staat tijdens het gehele aankoopproces voor u klaar en helpt u waar nodig. De bij de brancheorganisatie VBO aangesloten Makelaar Fer Haas biedt deze aankoopservice ook aan als u een huis wilt kopen in Landgraaf. Eén van onze doelen is om u te ontzorgen van alle zaken. Een bod gedaan op een huis en is deze vervolgens geaccepteerd? Ook daarna blijven wij u helpen. Een makelaar in Landgraaf van Fer Haas Makelaardij controleert de koopovereenkomst en de akte van levering tot aan de notaris. Alvast kijken naar het aanbod van Fer Haas Makelaardij? Op onze website kunt u de huizen die wij te koop aanbieden bekijken. Ziet u een huis te koop in Landgraaf dat u graag wilt bezichtigen? Laat het ons weten!