Huis te koop Landgraaf

Wilt u uw huis in Landgraaf te koop aanbieden? Dan kunnen wij u helpen dit te verkopen voor de beste prijs en voorwaarden. Wij behartigen de belangen van u als huisverkoper in dit gehele proces. Een goede voorbereiding is hierbij noodzakelijk. Er moet veel meer gedaan worden dan alleen een “te koop” bord in de tuin plaatsen. Zorg voor goede foto’s, een schoon huis en een nette presentatie. Deze factoren zijn belangrijk om uw huis goed te kunnen verkopen. Dit alles kan Fer Haas makelaardij Landgraaf u bieden. Dit combineren wij uiteraard met een uitstekende online en offline vindbaarheid voor de potentiële kopers. 

Huis verkopen in Landgraaf

Fer Haas Makelaardij is er graag voor u tijdens het verkoopproces. Een van de dingen die wij doen is de vraagprijs opstellen en de bezichtigingen met geïnteresseerden verzorgen. Dit doen wij uiteraard in samenwerking met u. De makelaars van Fer Haas Makelaardij zijn ervaren en weten wat uw huis waard is. Met deze kennis zullen wij ervoor zorgen dat uw huis wordt verkocht voor de beste prijs. Naast het opstellen van de vraagprijs en het verzorgen van de bezichtigingen doen wij ook de onderhandelingen, namens en met u. Wilt u uw huis in Landgraaf verkopen? Bij ons krijgt u een gratis waardebepaling en mogelijke verkoopstrategie. Al 15 jaar helpen wij onze klanten graag. 

Huis kopen in Landgraaf

Een huis kopen is toch wel één van de belangrijkste momenten in je leven. Je moet dan ook aan veel dingen denken en veel beslissingen maken. Huizen bezichtigen en onderhandelen zijn twee belangrijke onderdelen hiervan. Een aankoopmakelaar zou kunnen helpen bij onder andere deze onderdelen. Deze staat tijdens het gehele aankoopproces voor u klaar en helpt u waar nodig. De bij de brancheorganisatie VBO aangesloten Makelaar Fer Haas biedt deze aankoopservice ook aan voor het kopen van een huis in Landgraaf. Eén van onze doelen is om u te ontzorgen van alle zaken. Een bod gedaan op een huis en is deze vervolgens geaccepteerd? Ook daarna blijven wij u helpen. Een makelaar van Fer Haas Makelaardij controleert de koopovereenkomst en de akte van levering tot aan de notaris. Alvast kijken naar het aanbod van Fer Haas Makelaardij? Op onze website kunt u de huizen die wij te koop aanbieden bekijken.

 

 Huis te koop Landgraaf

 

Woningaanbod Landgraaf

Landgraaf is een stad en gemeente in het zuiden van Limburg. Er wonen zo’n 37.000 mensen in de gemeente. Landgraaf telt zo’n 19.000 adressen in verschillende prijsklassen. De gemeente neemt deel aan het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg en kent veel evenementen en bezienswaardigheden. Zo wordt in Landgraaf elk jaar het festival Pinkpop georganiseerd en is SnowWorld Landgraaf en bekende plek in Nederland. Graag is huis kopen in omgeving Kerkrade, Heerlen of Landgraaf? Dan bent u bij Fer Haas aan het juiste adres.