Makelaar Brunssum

Fer Haas Makelaardij is dé makelaar in Brunssum. Als makelaar in Brunssum kunnen wij u assisteren met verschillende diensten omtrent woningen. Fer Haas Makelaardij staat voor kwaliteit, deskundigheid, vakmanschap, integriteit en betrouwbaarheid. Doordat wij al sinds 2002 actief zijn in het vak hebben we een grote dosis aan kennis opgedaan. Met trots zijn wij ook de voordeligste makelaar van Zuid-Limburg. Ons motto is daarom niet voor niets: ‘kwaliteit hoeft niet duur te zijn!’

Verkopende makelaar Brunssum

Als makelaar in de regio Brunssum kunnen wij u assisteren tijdens de verkoop van uw huis. Het verkopen van uw huis is een belangrijk moment in uw leven en vindt normaal gesproken maar een paar keer plaats. Het is daarom erg belangrijk dat tijdens dit complexe proces alles juist en correct geregeld wordt. U wilt natuurlijk dat uw huis voor de beste prijs en met de juiste voorwaarde verkocht wordt. Bij Fer Haas Makelaardij Heerlen zorgen wij dat de verkoop van uw woning in goede banen wordt geleid. Zo hoeft u zich als verkoper nergens zorgen over te maken.

Aankoopmakelaar Brunssum

De aankoop van een nieuw (t)huis is meestal de grootste aankoop van uw leven. Het is daarom ook essentieel dat alles goed verloopt. Het kan soms overweldigend zijn wanneer u overal bijvoorbeeld huis te koop Brunssum ziet staan. Bij Fer Haas Makelaardij zorgen wij dat u begeleid wordt in dit vaak moeilijke proces. Wij helpen u met het zoeken en zorgen dat de aankoop van uw droomhuis veilig gebeurt. Als aankoopmakelaar in Brunssum helpen wij u door onder andere te kijken naar een reële marktwaarde van een huis, zullen wij u advies geven over de aankoopstrategie en onderhandelen wij namens u met de verkopende partij. Daarnaast inspecteert een aankoopmakelaar het huis op verborgen of bouwkundige gebreken. Fer Haas Makelaardij adviseert u altijd objectief bij deze grote aankoop.

Uw woning in Brunssum laten taxeren?

Makelaardij Fer Haas werkt nauw samen met enkele betrouwbare gecertificeerde taxateurs. Zo kunt u als u uw huis op de markt wilt zetten in Brunssum direct te weten komen hoeveel het waard is en hoeveel u ervoor kunt vragen. Een taxatie van een erkende taxateur kan uw woningprijs vaak onderbouwen en ervoor zorgen dat de verkoop zonder veel onderhandeling kan verlopen. Ook als u een hypotheek wilt gaan aanvragen voor uw huis in Brunssum kunt u gebruik maken van de gratis taxatie van Fer Haas Makelaardij.

 

 Makelaar Brunssum

Wonen in Brunssum

Brunssum is een stad en gemeente in het zuidoosten van Limburg. Brunssum telt ongeveer 27.000 inwoners. Brunssum maakt deel uit van het samenwerkingsverband Parkstad Limburg en ligt in de Oostelijke Mijnstreek. Verder staat Brunssum bekend om de Brunssumerheide. Dit is een natuurgebied van ongeveer 600 hectare. Het gebied wordt vooral gebruikt om te wandelen, fietsen, golfen en paardrijden. Het is daarom niet gek dat dit een populaire plaats is waar veel mensen willen gaan wonen. Tevens trekken veel mensen voor deze reden naar Hoensbroek. Er zijn verschillende makelaars in Brunssum. Het kan daarom voorkomen dat u niet meer weet wie u moet kiezen. Bij ons bent u verzekerd van diensten uitgevoerd door een specialist in het vastgoed. Bij ons staat u als klant centraal. Makelaardij Fer Haas geeft u een vlotte en eerlijke werkwijze. Verder kunt u bij ons een gratis waardebepaling doen van uw huis. Wanneer u dit bij ons doet, krijgt u advies van een gediplomeerde makelaar met al meer dan 15 jaar ervaring.