Makelaar Brunssum

Fer Haas Makelaardij is dé makelaar in Brunssum en omstreken. Als makelaar in Brunssum kunnen wij u van dienst zijn met allerlei zaken omtrent onroerend goed. Fer Haas Makelaardij staat voor kwaliteit, deskundigheid, vakmanschap, integriteit en betrouwbaarheid. Doordat wij al sinds 2002 actief zijn in het vak, hebben we een grote dosis aan kennis opgedaan. Met trots kunnen wij ons ook de voordeligste makelaar van Zuid-Limburg noemen. Ons motto is om deze reden niet voor niets: ‘kwaliteit hoeft niet duur te zijn!’

Makelaar Brunssum

Dé verkopende makelaar in Brunssum

Als makelaar in de regio Brunssum kunnen wij u assisteren tijdens de verkoop van uw huis. Het verkopen van uw huis is een belangrijk moment in uw leven, waar u doorgaans weinig ervaring mee zult hebben. U wilt natuurlijk dat uw huis voor de beste prijs en met de juiste voorwaarde verkocht wordt. Daarom is het ontzettend belangrijk dat alles juist en correct geregeld wordt tijdens dit vaak zeer complexe proces. Bij Fer Haas Makelaardij zorgen wij dat de verkoop van uw woning in Brunssum en omgeving in goede banen wordt geleid. Wij nemen u zoveel mogelijk uit handen, waardoor u zich als verkoper nergens meer zorgen over hoeft te maken. 

Uw aankoopmakelaar in Brunssum en omstreken

De koop van een nieuw (t)huis is meestal de grootste aankoop van uw leven. U wilt dan natuurlijk dat alles tijdens het aankoopproces goed verloopt. Het kan soms overweldigend zijn om de perfecte woning te vinden in het vaak grote woningaanbod in Brunssum. Bij Fer Haas Makelaardij in Brunssum en de regio zorgen wij dat u de juiste begeleiding krijgt. Wij helpen u met het zoeken en zorgen dat het aankoopproces van uw droomhuis op de juiste manier verloopt. Als makelaar in Brunssum helpen wij u door onder andere te kijken naar de reële marktwaarde van een huis, geven wij u advies over de aankoopstrategie én onderhandelen wij namens u met de verkopende partij. Daarnaast inspecteert onze aankoopmakelaar de woning op verborgen en/of bouwkundige gebreken. Bij Fer Haas Makelaardij voorzien wij u altijd van een objectief advies bij deze ingrijpende aankoop. 

Uw woning laten taxeren door onze makelaar in Brunssum?

Onze makelaardij in Brunssum en omstreken werkt nauw samen met enkele betrouwbare gecertificeerde taxateurs. Zo kunt u als u uw huis op de markt wilt zetten in Brunssum direct te weten komen hoeveel het waard is en hoeveel u ervoor kunt vragen. Een taxatie van een erkende taxateur kan uw woningprijs vaak onderbouwen en ervoor zorgen dat de verkoop zonder al te veel onderhandelingen zal verlopen. Ook als u een hypotheek wilt gaan aanvragen voor uw huis in Brunssum, kunt u gebruik maken van de gratis taxatie van Fer Haas Makelaardij.

Wonen in Brunssum

Brunssum is een stad en gemeente in het zuidoosten van Limburg. De gemeente telt ongeveer 27.000 inwoners en maakt deel uit van het samenwerkingsverband Parkstad Limburg. Brunssum bevindt zich in de Oostelijke Mijnstreek en staat met name bekend om haar natuurgebied: de Brunssumerheide. Dit natuurgebied omvangt ongeveer 600 hectare en wordt met name gebruikt om te wandelen, fietsen, golfen en paardrijden. Het is daarom niet gek dat dit een populaire plaats is waar veel mensen willen gaan wonen. Tevens trekken veel mensen om deze reden naar het nabijgelegen Hoensbroek. Doordat er vele makelaars beschikbaar zijn in Brunssum en omstreken, kan het daarom voorkomen dat u niet precies weet wie u moet kiezen. Bij Fer Haas Makelaardij bent u echter verzekerd van diensten, uitgevoerd door een specialist in het vastgoed. Bij ons staat u als klant centraal en daarom garanderen wij u een vlotte en eerlijke werkwijze. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een gratis waardebepaling uit te laten voeren met betrekking tot uw woning. Kiest u voor ons? Dan krijgt u objectief advies van een gediplomeerde makelaar met al meer dan 15 jaar ervaring.