Makelaar Hoensbroek

Fer Haas Makelaardij is dé makelaar van Hoensbroek. Als makelaar in Hoensbroek kunnen wij u verder helpen met verschillende werkzaamheden omtrent vastgoed. Fer Haas Makelaardij in Hoensbroek hecht waarde aan deskundigheid, integriteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit. Dit zijn dan ook onze kernwaarden waar wij trots op zijn. Al sinds 2002 zijn wij al werkzaam in de makelaardij, waardoor wij een grote dosis aan kennis hebben opgedaan. Daarnaast zijn wij ook nog eens de goedkoopste makelaar in Zuid-Limburg. Ons motto is daarom ook niet voor niets ‘’kwaliteit hoeft niet duur te zijn!’’. Als makelaar in Hoensbroek hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen met de aankoop of verkoop van de woning. Bent u de volgende? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen u graag!

Verkopende makelaar Hoensbroek

Wij helpen u graag met de verkoop van uw woning. Als makelaar in Hoensbroek en omgeving weten wij als geen ander hoe belangrijk deze beslissing is. Het verkopen van uw woning vindt doorgaans maar een paar keer in uw leven plaats. Daarom is het van groot belang dat dit proces op de juiste manier plaatsvindt. Als verkopende partij wenst u uw woning voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen, onder de juiste omstandigheden. Bij Fer Haas Makelaardij snappen wij dit als geen ander. Wij ontzorgen u in het gehele proces, waardoor u zich als verkoper geen enkele zorgen hoeft te maken over de verkoop van uw woning. Zo kunt u zich bezig houden met andere belangrijke zaken.

Aankoop makelaar Hoensbroek

Het kopen van een woning is meestal de duurste en belangrijkste aankoop die u in uw leven zult maken. Het is daarom ook belangrijk dat dit proces goed verloopt. Wanneer u op zoek bent naar een woning kan het nogal overweldigend zijn wanneer u overal ‘’huis te koop Hoensbroek” ziet staan. Bij Fer Haas Makelaardij regio Hoensbroek bent u verzekerd van een professionele begeleiding. Wij helpen u met de zoektocht naar uw woning en zorgen dat u uw droomwoning kan bemachtigen. Eén van die dingen die wij doen als aankoop makelaar in Hoensbroek is het kijken naar een reële marktwaarde van een woning. Vervolgens gaan we aan de slag met een uitgekiende aankoopstrategie. Namens u zullen wij onderhandelen met de verkopende partij. Daarnaast voeren wij een inspectie uit om te achterhalen of er sprake is van bouwkundige gebreken. Als er nog andere acties nodig zijn, zorgen wij ervoor dat deze vakkundig worden uitgevoerd. Dat hoort allemaal bij onze service. Wij zorgen ervoor dat u weet wat u koopt en dat dit voor de beste prijs en onder de beste voorwaarden gebeurd.

Woningtaxatie in Hoensbroek

Als makelaar in Hoensbroek zijn wij dé specialist in de regio. Dit brengt veel voordelen met zich mee! Doordat Fer Haas Makelaardij regio Hoensbroek al meerdere jaren actief is in de vastgoed branche hebben wij nauw contact met professionele gecertificeerde taxateurs. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze taxatiedienst wanneer u uw woning wilt verkopen of juist aan het kijken bent naar een nieuwe woning. Bij de verkoop helpt een taxatie tijdens het proces. Een erkende taxateur van onze makelaardij Hoensbroek kan namelijk uw woningprijs onderbouwen en ervoor zorgen dat de onderhandeling hierdoor soepeler verloopt. Zelfs wanneer u een hypotheek wilt aanvragen, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis taxatie van Makelaardij Fer Haas. Wij zetten graag ons netwerk van professionals in om de best mogelijke resultaten te behalen voor de aankoop óf verkoop van uw woning.

 

 Makelaar Hoensbroek

 

Wonen in Hoensbroek

Overweegt u om te verhuizen naar Hoensbroek? Dat is een goed idee! Wij als makelaar in Hoensbroek helpen u graag met het proces van de aankoop van uw woning, van A tot Z. Maar wat heeft Hoensbroek allemaal te bieden? Hoensbroek is een relatief grote plaats met ongeveer 20.000 inwoners nabij Brunssum en Nuth in de gemeente Heerlen. Doordat hier veel te beleven is, is het niet vreemd dat veel mensen hier willen wonen. Door de veelzijdigheid van Hoensbroek is het dan ook een aangename woonplaats voor zowel jong als oud en van starters tot gezinnen. Vandaar dat een aankoopmakelaar of een verkoopmakelaar handig is om in te schakelen. Maar voor welke makelaar in Hoensbroek kunt u het beste kiezen? Wij weten het antwoord wel en graag leggen wij u uit waarom u moet kiezen voor Fer Haas Makelaardij nabij Hoensbroek.

Waarom kiezen voor Fer Haas Makelaardij nabij Hoensbroek?

Wij zijn niet de enige makelaar in Hoensbroek. Waarom u toch voor ons moet kiezen? Omdat wij u specialisme kunnen garanderen. En daarbij zetten wij u als klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag. Als makelaardij in Hoensbroek begeleiden wij u tijdens het hele proces. Van de zoektocht naar een woning in Hoensbroek tot de uiteindelijke aankoop. Als makelaar in Hoensbroek kennen wij de omgeving als geen ander. Door onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij al menig klant geholpen aan hun droomwoning. Dus bent u op zoek naar een makelaar in Hoensbroek? Neem gerust eens contact met ons op om kennis te maken en wie weet starten wij binnenkort samen de zoektocht naar uw droomhuis in Hoensbroek.