Makelaar Hoensbroek

Fer Haas Makelaardij is dé makelaar van Hoensbroek. Als makelaar in Hoensbroek kunnen wij u verder helpen met verschillende werkzaamheden omtrent vastgoed. Fer Haas Makelaardij in Hoensbroek hecht waarde aan deskundigheid, integriteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit. Al sinds 2002 zijn wij al werkzaam in de makelaardij, waardoor wij een grote dosis aan kennis hebben opgedaan. Daarnaast zijn wij ook nog eens de goedkoopste makelaar in Zuid-Limburg. Ons motto is daarom ook niet voor niets ‘’kwaliteit hoeft niet duur te zijn!’’

Verkopende makelaar Hoensbroek

Wij helpen u graag met de verkoop van uw woning. Als makelaar in Hoensbroek en omgeving weten wij als geen ander hoe belangrijk deze beslissing is. Het verkopen van uw woning vindt doorgaans maar een paar keer in uw leven plaats. Daarom is het van groot belang dat dit proces op de juiste manier plaatsvindt. Als verkopende partij wenst u uw woning voor de hoogst mogelijk prijs te verkopen, onder de juiste omstandigheden. Bij Fer Haas Makelaardij snappen wij dit als geen ander. Wij ontzorgen u in het gehele proces, waardoor u als verkoper zich geen zorgen hoeft te maken. 

Aankoopmakelaar Hoensbroek

Het kopen van een woning is meestal de duurste en belangrijkste aankoop die u in uw leven zult maken. Het is daarom ook belangrijk dat dit proces goed verloopt. Wanneer u op zoek bent naar een woning kan het nogal overweldigend zijn wanneer u overal ‘’huis te koop Hoensbroek” ziet staan. Bij Fer Haas Makelaardij regio Hoensbroek bent u verzekerd van een professionele begeleiding. Wij helpen u met de zoektocht naar uw woning en zorgen dat u uw droomwoning kan bemachtigen. Een van die dingen die wij doen als aankoop makelaar in Hoensbroek is het kijken naar een reële marktwaarde van een woning. Vervolgens gaan we aan de slag met een uitgekiende aankoopstrategie. Namens u zullen wij onderhandelen met de verkopende partij. Daarnaast voeren wij een inspectie uit om te achterhalen of er sprake is van bouwkundige gebreken. 

Woningtaxatie in Hoensbroek

Doordat Fer Haas Makelaardij regio Hoensbroek al meerdere jaren actief is in de vastgoed branche hebben wij nauw contact met professionele gecertificeerde taxateurs. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze taxatiedienst wanneer u uw woning wilt verkopen of juist aan het kijken bent naar een nieuwe woning. Bij de verkoop helpt een taxatie tijdens het proces. Een erkende taxateur van onze makelaardij Hoensbroek kan namelijk uw woningprijs onderbouwen en ervoor zorgen dat de onderhandeling hierdoor soepeler verloopt. Zelfs wanneer u een hypotheek wilt aanvragen, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis taxatie van Makelaardij Fer Haas. 

 

 Makelaar Hoensbroek

 

Wonen in Hoensbroek

Hoensbroek is een relatief grote plaats in de gemeente Heerlen met bijna twintigduizend inwoners. Doordat hier veel te beleven is, is het niet vreemd dat veel mensen hier willen wonen. Vandaar dat een aankoopmakelaar of een verkoopmakelaar handig is om in te schakelen. Er zijn meerdere makelaars in Hoensbroek. Wij kunnen u echter specialisme garanderen met u als klant als uitgangspunt. Als makelaardij in Hoensbroek begeleiden wij u tijdens het hele proces. Van de zoektocht naar een woning in Hoensbroek tot de uiteindelijke aankoop. Als makelaar in Hoensbroek kennen wij de omgeving als geen ander. Door onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij al menig klant geholpen aan hun droomwoning. Dus bent u op zoek naar een makelaar in Hoensbroek? Neem gerust eens contact met ons op om kennis te maken en wie weet starten wij binnenkort samen de zoektocht naar uw droomhuis in Hoensbroek.