Huis te koop Heerlen

Gaat u uw huis te koop zetten in Heerlen? Dan wilt u natuurlijk de hoogst mogelijke prijs ontvangen en de verkoop laten plaatsvinden onder de beste voorwaarden. Een goede voorbereiding zorgt voor een solide basis bij de verkoop van uw huis in Heerlen. Het is niet zo dat een bord in de tuin wordt geplaatst ‘Huis te koop in Heerlen’ en dat u daarmee uw huis verkoopt. Tegenwoordig worden de meeste huizen namelijk bekeken via websites zoals Funda. Het is daarbij belangrijk dat er goede foto’s worden gemaakt van uw huis. Tevens is het belangrijk dat het huis goed is opgeruimd en dat de presentatie goed is. Door hier op te letten verkoopt u uw huis sneller. Heeft u een huis te koop in Heerlen of bent u dit van plan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Huis verkopen in Heerlen

Ons motto “kwaliteit hoeft niet duur te zijn” ziet u terug in onze dienstverlening. Wij leveren top service en zetten graag dat stapje extra. Fer Haas Makelaardij in Heerlen zorgt voor een goede begeleiding tijdens het proces van de verkoop. Wanneer u uw huis wilt verkopen in Heerlen en wij u daarbij mogen helpen, dan zorgen wij voor het opstellen van de vraagprijs. Daarnaast zorgen wij ook voor de bezichtigingen van mogelijke kopers. Onze vakkundige makelaars beheersen de kennis om de waarde van uw huis zo goed mogelijk in te schatten. Zij zullen er dan ook alles aan doen om uw huis voor een mooie en goede prijs te verkopen. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de onderhandelingen. Dit doen wij uiteraard wel in overleg met u als verkopende partij. Bent u van plan om uw huis in Heerlen te verkopen? Ons professioneel en vakkundig team geeft u met ruim 15 jaar ervaring graag een advies. Als blijk hiervan geeft Fer Haas Makelaardij u de mogelijkheid om een gratis taxatie en verkoopstrategie aan te vragen. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van ons als makelaar. Dit hoort bij onze top service! 

Huis kopen in Heerlen

Een huis kopen in Heerlen, of waar dan ook, komt niet vaak in je leven voor. Tevens is het een belangrijk moment in je leven want je zult er elke dag in rondlopen. Bij de aankoop van uw huis komt echter meer kijken dan je denkt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in het volledige proces van de koop of verkoop van uw woning. Hierbij kan er worden gedacht aan de bezichtigingen van het huis en de gesprekken met de verkopende partij. Als u ervoor kiest om een aankoopmakelaar in de hand te nemen, dan zult u worden begeleidt door het hele proces van de aankoop. Fer Haas Makelaardij is aangesloten bij de branchevereniging VBO. Wij bieden u een vakkundige aankoopservice bij de aankoop van uw huis in Heerlen. Samenvattend, als aankoopmakelaar zorgen wij ervoor dat u zonder zorgen een huis kunt kopen in Heerlen. Wanneer het aanbod is geaccepteerd zal de dienstverlening nog steeds doorgaan. Wij controleren namelijk ook de koopovereenkomst en de akte van levering tot aan de notaris. Wij raden u aan om eens een keer te kijken bij ons aanbod. Dit aanbod bestaat uit huizen die wij allemaal te koop aanbieden. Heeft u een huis te koop in Heerlen gezien? Of wilt u een huis kopen in Heerlen uit ons aanbod? Dan helpen wij u graag verder in dit proces.  

Huis kopen Heerlen 

 

Woningaanbod Heerlen

Heerlen is een stad in het zuidoosten van de provincie Limburg. Het is de vierde stad van Limburg. In de stad wonen ruim 85.000 inwoners. Heerlen is aangesloten op Maastricht via de A79. Daarnaast is Heerlen ook verbonden met Sittard en de Duitse grens via de A76. U bent dus zo in Aken of Nuth. De stad Heerlen heeft veel te bieden. Zo heeft Heerlen een theater, een groot station, meerdere bioscopen, een groot winkelcentrum en uitgaansgebied, meerdere bassischolen en middelbare scholen, een hogeschool en een open universiteit, meerdere plekken voor sportbeoefening en nog veel meer. De gemeente Heerlen is op te delen in Heerlen en Hoensbroek. Daarnaast wordt er voor Heerlen zelf een onderscheid gemaakt in een aantal stadsdelen. Deze zijn: Heerlen-Centrum, Schandelen-Grasbroek, Meezenbroek-schaesbergerveld, Heerlerheide, Heerlerbaan, de Hees, Molenberg en Welten-Benzenrade. Door deze verschillende stadsdelen is het woningaanbod ook zeer divers. De woningen in Heerlen variëren ook sterk in prijsklassen. Dat maakt Heerlen de ideale plaats om te wonen voor iedereen, van gezinnen tot aan oudere mensen. Bent u benieuwd of er een huis te koop in Heerlen staat, welke past bij uw wensen? Neem gerust eens contact met ons op, we gaan graag voor u op zoek naar uw droomhuis in Heerlen.