Huis te koop Voerendaal

Toch komt er nog veel meer kijken bij het verkopen van uw woning. Wij begeleiden u graag tijdens dit ingewikkelde, tijdrovende proces. Door u volledig te ontzorgen op het gebied van zowel de verkoop als aankoop van een woning, houdt u meer tijd over om zich bezig te houden met andere belangrijke zaken. Zorgeloos uw woning kopen of verkopen, daar gaan wij voor. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!Wanneer u uw woning in huis te koop in Voerendaal gaat aanbieden wilt u tijdens dit complexe proces begeleiding van iemand met kennis en ervaring. Hiervoor schakelt u dan een makelaar in Voerendaal of omgeving in. Natuurlijk wilt u ook dat de prijs die u betaalt zo laag mogelijk is. Wij weten als geen ander dat een goede makelaar niet duur hoeft te zijn. Bij een huis te koop zetten in Voerendaal komt veel voorbereiding van pas. Een simpel bordje is niet genoeg. Er moeten goede foto’s gemaakt worden en het huis moet worden voorbereid voor bezichtigingen. Door dit te doen verhoogt u niet alleen uw kansen dat het huis wordt verkocht maar ook de uiteindelijke prijs die betaald wordt.

Een huis verkopen in Voerendaal

Fer Haas Makelaardij verzorgt u door volledige begeleiding tijdens de verkoop van uw huis. Als allereerst zullen onze ervaren makelaars u verzorgen met een verkoopstrategie en een gratis waardebepaling van uw huis. Als makelaar in Voerendaal zullen we tijdens het verkoopproces zoveel mogelijk werk uit uw handen nemen. Zo regelen wij de bezichtigingen met potentiële kopers en in overleg met u zullen wij ook de onderhandelingen regelen. Hierdoor kunt u in alle rust zich bezighouden met andere zaken en laat u het zware werk over aan onze makelaars. Heeft u interesse om uw huis te verkopen in Voerendaal? Wilt u een gratis waardebepaling? Dan bent u bij Fer Haas Makelaardij op de goede plek. Door onze jarenlange ervaring in de regio zijn wij op de hoogte van wat er speelt in de markt. Deze kennis gebruiken we graag om uw woning te (ver)kopen tegen de beste voorwaarden en tegen de beste prijs. Al veel tevreden klanten gingen u voor. Bent u de volgende die wij mogen helpen met de verkoop van de woning, of misschien wel de aankoop van uw droomhuis?

Huis kopen in Voerendaal

Er is een grote kans dat de aankoop van een huis de grootste aankoop zal zijn in uw leven. De meeste mensen zijn dan ook onervaren in het bezichtigen van huizen en het onderhandelen met de verkoper. Om deze reden kiezen dan ook veel mensen voor een aankoopmakelaar. Dit is een makelaar die u begeleidt tijdens het aankoopproces van een huis kopen in Voerendaal. Bij Fer Haas makelaardij wordt u vanaf het eerste contactmoment begeleid. Wij helpen u het perfecte huis te vinden en begeleiden u om een bod uit te brengen. Onze dienstverlening houdt echter niet op zodra het bod is geaccepteerd. Wij controleren voor u de koopovereenkomst en de akte van levering bij de notaris. Wij bieden een totaalpakket aan diensten en zetten waar nodig ons netwerk of professionele partners in. Zo kunnen wij u écht volledig ontzorgen op het gebied van de aankoop of verkoop van uw woning. 

Wij zorgen dat als u terugkijkt naar uw huizenjacht dat u terug kunt kijken naar een stress loze periode. Met onze persoonlijke en transparante werkwijze regelen wij alles voor u. Dit allemaal doen wij onder het motto: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Onze succesvolle werkwijze heeft al geresulteerd in veel tevreden klanten. Bij onze werkwijze horen duidelijke en eerlijke tarieven. Bij ons komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en weet u van tevoren waar u aan toe bent. Heeft u interesse in het kopen van een huis in Voerendaal? Neem dan contact op met ons.     

 Huis te koop Voerendaal

 

Woningaanbod Voerendaal

Voerendaal, gelegen in het zuiden van Limburg, is een kleine gemeente die deel uitmaakt van Parkstad Limburg. Met een populatie van maar liefst 12 duizend mensen is Voerendaal vrij dunbevolkt. Voerendaal is een landelijke en heuvelachtige gemeente en is bijzonder rijk aan kastelen en kasteelachtige landhuizen. Huis kopen in Voerendaal? In het noorden grenst Voerendaal met Heerlen, waardoor er ook meer stedelijke huizen te vinden zijn. Het is maar wat uw voorkeur is. Voerendaal is de ideale locatie voor iedereen. Van gezinnen tot starters en van ouderen tot doorstromers, er is écht voor ieder wat wils. En dat maakt wonen in Voerendaal zo leuk! Bent u enthousiast geworden of heeft u misschien wel al een huis te koop in Voerendaal gezien? Wij helpen u graag met het kopen van uw droomhuis.