Huis te koop Voerendaal

Wanneer u uw woning in huis te koop in Voerendaal gaat aanbieden wilt u tijdens dit complexe proces begeleiding van iemand met kennis en ervaring. Hiervoor schakelt u dan een makelaar in Voerendaal of omgeving in. Natuurlijk wilt u ook dat de prijs die u betaalt zo laag mogelijk is. Wij weten als geen ander dat een goede makelaar niet duur hoeft te zijn. Bij een huis te koop zetten in Voerendaal komt veel voorbereiding van pas. Een simpel bordje is niet genoeg. Er moeten goede foto’s gemaakt worden en het huis moet worden voorbereid voor bezichtigingen. Door dit te doen verhoogt u niet alleen uw kansen dat het huis wordt verkocht maar ook de uiteindelijke prijs die betaald wordt.

Een huis verkopen in Voerendaal

Fer Haas Makelaardij verzorgt u door volledige begeleiding tijdens de verkoop van uw huis. Als allereerst zullen onze ervaren makelaars u verzorgen met een verkoopstrategie en een gratis waardebepaling van uw huis. Als makelaar in Voerrendaal zullen we tijdens het verkoopproces zoveel mogelijk werk uit uw handen nemen. Zo regelen wij de bezichtigingen met potentiële kopers en in overleg met u zullen wij ook de onderhandelingen regelen. Hierdoor kunt u in alle rust zich bezighouden met andere zaken en laat u het zware werk over aan onze makelaars. Heeft u interesse om uw huis te verkopen in Voerendaal? Wilt u een gratis waardebepaling? Dan bent u bij Fer Haas Makelaardij op de goede plek.   

Huis kopen in Voerendaal

Er is een grote kans dat de aankoop van een huis de grootste aankoop zal zijn in uw leven. De meeste mensen zijn dan ook onervaren in het bezichtigen van huizen en het onderhandelen met de verkoper. Om deze reden kiezen dan ook veel mensen voor een aankoopmakelaar. Dit is een makelaar die u begeleidt tijdens het aankoopproces van een huis kopen in Voerendaal. Bij Fer Haas makelaardij wordt u vanaf het eerste contactmoment begeleid. Wij helpen u het perfecte huis te vinden en begeleiden u om een bod uit te brengen. Onze dienstverlening houdt echter niet op zodra het bod is geaccepteerd. Wij controleren voor u de koopovereenkomst en de akte van levering bij de notaris.

Wij zorgen dat als u terugkijkt naar uw huizenjacht dat u terug kunt kijken naar een stress loze periode. Heeft u interesse in het kopen van een huis in Voerendaal? Neem dan contact op met ons.   

 

 Huis te koop Voerendaal

 

Voerendaal, gelegen in het zuiden van Limburg, is een kleine gemeente die deel uitmaakt van Parkstad Limburg. Met een populatie van maar liefst 12 duizend mensen is Voerendaal vrij dunbevolkt. Voerendaal is een landelijke en heuvelachtige gemeente en is bijzonder rijk aan kastelen en kasteelachtige landhuizen. Huis kopen in Voerendaal? In het noorden grenst Voerendaal met Heerlen, waardoor er ook meer stedelijke huizen te vinden zijn. Het is maar wat uw voorkeur is. 

Woningaanbod Voerendaal