makelaar van Kerkrade, Heerlen en omstreken.

Fer Haas Makelaardij is dé specialist op het gebied van onroerend goed in de regio Zuid-Limburg. Wij zijn als makelaar in Kerkrade en Heerlen sinds 2002 actief in het bemiddelen van onroerend goed. Als aangesloten lid van de brancheorganisatie Vastgoedpro staat onze makelaardij in de omgeving Heerlen voor kwaliteit, deskundigheid, vakmanschap, integriteit en betrouwbaarheid. Met onze grote dosis aan kennis en ervaring, die wij de voorbije jaren hebben opgedaan, willen we u graag van dienst zijn bij het verkopen ofwel verhuren van uw huis of appartement. Dit doen wij als makelaar in Kerkrade tegen een redelijke courtage. Fer Haas Makelaardij is immers niet voor niets met trots de voordeligste makelaar van Zuid-Limburg. Ons motto is namelijk: “kwaliteit hoeft niet duur te zijn.”

Snel zoeken

Tien onmisbare zaken wanneer u uw huis of appartement wilt verkopen:

  1. Bel ons en wij verzorgen de overige negen zaken;
  2. Professionele gratis waardebepaling;
  3. Eén aanspreekpunt voor de verkoop van uw huis van start tot eind.
  4. We geven u tips en trucs bij het verkopen van uw huis.
  5. Een groot bestand met ingeschreven potentiële kopers.
  6. Met volledige presentatie doelgericht publiceren op funda.nl.
  7. U ontvangt van ons een twee wekelijkse rapportage.
  8. Hypotheekcheck van kandidaat-kopers.
  9. U krijgt deskundig advies.
  10. Verkoop tegen de beste prijs.
Ons koopaanbod

Specialist voor onroerend goed in Zuid-Limburg

Als makelaardij in Kerkrade staan we voor u klaar, om de ver- of aankoop van uw woning van begin tot eind te begeleiden. Wij zijn al jaren lang actief op de woningmarkt in Zuid-Limburg, waardoor we een mooi en uitgebreid netwerk hebben opgebouwd. Potentiële kopers weten ons te vinden. Hierdoor is het voor onze makelaar in Kerkrade mogelijk om snel in te spelen op ontwikkelingen op de woningmarkt. Uw woonwensen staan bij ons centraal en tijdens onderhandelingen met de andere partij stellen we uw belangen op de eerste plaats. Bent u echter van plan om een huis te gaan kopen? Ook dan is onze makelaardij in Kerkrade uw beste keus. Naast het in overleg voeren van de onderhandelingen, controleren wij ook de koopovereenkomst én de akte van levering van de notaris. Om ervoor te zorgen dat u écht geen miskoop begaat, inspecteert onze makelaar in Kerkrade en Heerlen ook nog de woning op verborgen of bouwkundige gebreken. Heeft u interesse en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, onze makelaardij in Kerkrade staat graag voor u klaar.

Fer Haas Makelaardij nabij Heerlen

Als makelaar in Heerlen bieden we tijdens het koop- en verkoopproces van uw woning een totaalpakket van diensten aan. De waardebepaling van een woning is in dit precies overigens een onmisbare stap. Om die reden zetten wij ook hier ons uitgebreide netwerk graag voor u in. Onze makelaardij nabij Heerlen werkt hierbij uitsluitend met gecertificeerde taxateurs. Zodoende kunt u er zeker van zijn, dat uw woning op de juiste waarde wordt getaxeerd. Een erkende taxateur kan tevens uw woningprijs goed onderbouwen. Hierdoor zijn langdurige onderhandelingen tijdens het verkoopproces doorgaans niet meer nodig. Wij regelen dus écht alles, van begin tot eind, voor de verkoop ofwel aankoop van uw woning!