Makelaar Landgraaf

 In Landgraaf en omstreken is Fer Haas Makerlaardij dé makelaar om u te helpen. Wij zijn u als makelaar van dienst met betrekking tot allerlei zaken omtrent uw vastgoed. Niet voor niets staan wij bij Fer Haas Makelaardij voor kwaliteit, deskundigheid, vakmanschap, integriteit en betrouwbaarheid. Wij bezitten een grote dosis aan kennis en kunde, vanwege het feit dat wij al sinds 2002 actief zijn in het vak. Daarnaast kunnen wij met trots mededelen, dat wij de voordeligste makelaardij van Landgraaf en omgeving zijn. Ons motto is dan ook: ‘Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!’ 

Uw verkoopmakelaar in Landgraaf en de regio

De verkoop van uw huis is een proces waar u waarschijnlijk weinig kennis en kunde in zult hebben. Het is niet alleen een belangrijk moment, maar doorgaans ook een zeer complex proces. Als makelaar in Landgraaf zullen wij u echter zoveel mogelijk assisteren in alle zaken omtrent de verkoop van uw woning. Uiteraard wilt u dat de woning met de juiste voorwaarde en de beste prijs wordt verkocht. Om deze reden is het zeer belangrijk dat alles juist en correct afgehandeld wordt. Bij Fer Haas Makelaardij in Landgraaf en omstreken hoeft u zich als verkoper in ieder geval nergens zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat het verkoopproces goed verloopt. 

Dé aankopende makelaar in Landgraaf

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij de aankoop van uw nieuwe (t)huis. Meestal is dit een van de grootste aankopen van uw leven. Daarom is het ook binnen dit proces van groot belang, dat alles op de juiste manier geregeld wordt. Wij begrijpen volkomen dat het grote woningaanbod in Landgraaf en omstreken soms overweldigend kan zijn. Wij zorgen daarom voor een goede begeleiding tijdens dit vaak ingewikkelde proces. Bij Fer Haas Makelaardij in Landgraaf vinden we het belangrijk dat de zoektocht naar uw droomhuis fijn verloopt. Daarom helpen wij mee in het zoekproces en zorgen we dat de aankoop goed verloopt. Als aankoopmakelaar in Landgraaf helpen wij u door onder andere: te kijken naar de reële marktwaarde van de woning, het geven van advies over de aankoopstrategie en namens u te onderhandelen met de verkopende partij. Verder voeren wij een inspectie uit in de woning, waarin gekeken wordt naar bouwkundige en/of verborgen gebreken. Hierin verzorgt Fer Haas Makelaardij u altijd van een objectief advies. 

Het taxeren van uw woning in Landgraaf

Wanneer u uw woning in Landgraaf te koop wilt zetten, dan kunt u bij Fer Haas Makelaardij direct de waarde laten taxeren. Zo weet u gelijk hoeveel u voor uw woning kunt vragen. Wij werken namelijk samen met betrouwbare en gecertificeerde taxateurs. Een goed taxatierapport kan u overigens helpen bij het vaststellen en onderbouwen van de verkoopprijs. Ook kan een dergelijk rapport u helpen bij het aanvragen van een hypotheek. Bij Fer Haas Makelaardij in Landgraaf en omstreken doen wij dit doorgaans gratis. Makelaar Landgraaf

Wonen in Landgraaf

 

Landgraaf is een stad en gemeente in het zuiden van Limburg. De gemeente telt ongeveer 37.267 inwoners, is gelegen in de Oostelijke Mijnstreek en maakt deel uit van het samenwerkingsverband Parkstad Limburg. Verder ligt er in Landgraaf het natuurgebied: Strijthagerbeekdal. Dit natuurgebied ligt in beheer bij Natuurmonumenten. Landgaaf staat met name bekend om het jaarlijkse festival Pinkpop en de grote indoor skigelegenheid SnowWorld. Niet vreemd dat veel mensen daarom in Landgraaf willen wonen. Echter kan het door de aanwezigheid van de vele makelaars in de omgeving voorkomen dat je niet meteen weet voor wie je moet kiezen. Bij Fer Haas Makelaardij bent u er echter van verzekerd dat onze diensten worden uitgevoerd door een specialist in vastgoed. Wij hebben een eerlijke en vlotte werkwijze, waarbij de klant centraal staat. Bij ons kiest u voor advies van een gediplomeerde makelaar met al meer dan 15 jaar ervaring. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.