Beschrijving

Keurige eengezinswoning met aanbouw, ruime woonkamer, keuken met aanbouwkeuken, badkamer met ligbad/douche, drie slaapkamers, voor- en achtertuin en gelegen in een rustige straat in de gemeente Heerlen.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met plankenvloer, garderobehoek en deur naar woonkamer.
Woonkamer 8,60 x 4,75/3,60 met plankenvloer, plafond met inbouwspots, berging onder trap naar verdieping en deur naar portaal.
Portaal 1,80 x 1,15 met plavuizenvloer, deur naar achtertuin, toilet en meterkast/berging met gasmeter en doorgang naar keuken.
Toilet 1,05 x 0,90 met plavuizenvloer en duoblok.
Keuken 3,25 x 2,10 met plavuizenvloer, plafond met inbouwspots, deur naar badkamer en aanbouwkeuken met 4-pits gasfornuis met afzuigunit, bakoven, koelkast met vriesvakje en spoelbak.
Badkamer 2,20 x 2,10 met plavuizenvloer, plafond met inbouwspots, ligbad/douche, badkamermeubel met wastafel, design radiator en muurkast met cv-combiketel Bosch HRC van 2008 (gehuurd).

Eerste verdieping:
Meterkast met stroommeter in trappenhuis.
Overloop met vloerbedekking en plafond met inbouwspots.
Slaapkamer 1: 4,75 x 3,80 met novilon.
Slaapkamer 2: 3,60 x 3,65/2,35 met laminaatvloer.
Slaapkamer 3: 3,60 x 2,30/1,05 met vloerbedekking.

Overig:
Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Overal rolluiken m.u.v. badkamer.
Rolluik woonkamer achterkant is elektrisch bedienbaar.
Voortuin is geheel bestraat.
Achtertuin met terras, bestrating, gazon, beplanting, muren, verlichting, achteringang, kraan en buitenberging 2,50 x 2,50 met elektriciteit.
Platte dak aanbouw is van 2016.
Deze woning is gelegen in een rustige straat.
Scholen, winkels en andere voorzieningen bevinden zich in de nabijheid.
Aansluiting op wegennet is uitstekend.

Bijzonderheden

Alle door ons kantoor verstrekte informatie is slechts indicatief, geheel vrijblijvend en bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. De vermelde maten kunnen afwijken van de daadwerkelijke maten. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ons kantoor sluit elke vorm van aansprakelijkheid uit.

Kenmerken