Beschrijving

Ruime eengezinswoning met aanbouw, zolder, woonkamer met open keuken, mooie aanbouwkeuken, bijkeuken met aansluitingen was-apparatuur, luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en hangtoilet, vijf slaapkamers, voortuin, achtertuin met overkapping en achteringang en gelegen in een rustige straat in de wijk Op de Bossen in Eygelshoven, gemeente Kerkrade.

Indeling:

Begane grond:
Entree/gang met plavuizenvloer, meterkast met slimme meters, gastentoilet met hangtoilet en fonteintje, deur naar woonkamer en trap naar verdieping.
Woonkamer 8,00 x 4,25/3,05 met plavuizenvloer en open keuken.
Keuken 4,50 x 2,85 met plavuizenvloer, plafond met inbouwspots, lichtkoepel, deur naar bijkeuken en achtertuin en mooie aanbouwkeuken met 5-pits gasfornuis met RVS-afzuigunit, heteluchtoven, koelkast, vaatwasser, draaideurcarrousel en dubbele spoelbak.
Bijkeuken 2,25 x 1,70 met plavuizenvloer, aansluitingen was-apparatuur, cv-combiketel AWB Thermo Master 3HR van 2010 (gehuurd) en deur naar badkamer.
Badkamer 3,35 x 2,05 met plavuizenvloer, plafond met inbouwspots, ligbad, inloopdouche, hangtoilet, wastafel en design radiator.

Eerste verdieping:
Overloop met laminaatvloer, muurkast en vaste trap naar zolderverdieping.
Slaapkamer 1: 4,25 x 3,25 met laminaatvloer.
Slaapkamer 2: 3,60 x 3,15 met laminaatvloer.
Slaapkamer 3: 3,45 x 2,05 met laminaatvloer.

Zolderverdieping:
Overloop met novilon en dakraam.
Slaapkamer 4: 4,60 x 2,35 met vloerbedekking en Velux-dakraam.
Slaapkamer 5: 4,25 x 2,00 met novilon en dakraam.
Berging 3,25 x 1,00 met novilon.

Overig:
Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Overal rolluiken.
Voortuin met bestrating, hekwerk, verlichting en kraan.
Achtertuin met terras met overkapping 4,50 x 3,25, bestrating, houten schuttingen, elektriciteit, kraan, tuinhuisje 2,95 x 2,95 met elektriciteit en achteringang.
Deze ruime woning is gelegen in een rustige straat in de wijk Op de Bossen in Eygelshoven.
Winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich in de nabijheid.
Aansluiting op wegennet en met name op de Buitenring Parkstad is perfect.

Bijzonderheden

Alle door ons kantoor verstrekte informatie is slechts indicatief, geheel vrijblijvend en bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. De vermelde maten kunnen afwijken van de daadwerkelijke maten. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ons kantoor sluit elke vorm van aansprakelijkheid uit.

Kenmerken